Kranarbejde og montage​ udføres

Vores dygtige vogmand er klar til at køre ud for at løse en masse forskellige opgaver vedrørende kranarbejde og montage i Jylland og resten af Danmark.

Vores opgaver inden for kranarbejde

Vi råder over en masse moderne udstyr, der gør det muligt for os at løse kranarbejde og montage i alle afskygninger. Vi kan blandt andet stå for løft og transport med:

  • Kranbiler med løft på op til 250 ton
  • Kranarbejde med rækkevidde på op til 45 meter
  • Sakseåg til løft af blandt andet pavilloner, både, skurvogne og meget andet

Vi hjælper gerne til med løftearbejde af alle former og typer, og vi arbejder både for private, erhverv og offentlige institutioner.

Komplet aftale fra bestilling til levering

Når du vælger os som din foretrukne vognmand til alt inden for kranarbejde og montage, så står vi for alt det nødvendige lige fra bestillingen til leveringen. Vi står for at indhente de nødvendige ansøgninger og godkendelser, og vi har også følgebiler til rådighed, hvis dette skulle være nødvendigt.

Du får altså et færdigt produkt, hvor vi med vores mange års erfaring og øje for god service sørger for at levere vores arbejde til den aftalte tid og til den aftalte pris.

Uanset om du vil have et uforpligtende tilbud på montage eller kranarbejde, eller om du er interesseret i mere information og gode råd, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 86 24 60 00 eller på mail: vognmandbomholt@c.dk.​​

​Følg Vognmand Bomholt A/S på Facebook

På vores Facebook side, vil du løbende kunne følge med i vores dagligdag samt modtage de seneste nyheder og aktiviteter fra os.

Besøg os på​ Faceb​ook​

Firma

VOGNMAND BOMHOLT A/S

CVR: 75626517

Kontakt

Telefon: 86 24 60 00

E-mail: bomholt@bomholt.dk

✩ ✩ ✩ ✩ ✩
​Vurderet 4.3 / 5 stjerner på baggrund af mere end 7 anmeldelser på Google