Maskintransport fra Vognmand Bomholt A/S

Selvom vi holder til i Jylland, så står vi for maskintransport i hele Danmark. Som vognmand har vi de nødvendige maskiner og nogle dygtige medarbejdere, der kan stå for en hurtig og effektiv transport af maskiner over hele landet.

Professionel maskintransport

Det er vigtigt, at man har de rette maskiner og foranstaltninger for at kunne foretage en god maskintransport. Det er nemlig lovpligtigt, at man indhenter tilladelser til transporten både i ind- og udland, hvilket vi naturligvis står for. Ved større maskintransporter, er der også krav om, at der skal følge biler med, hvilket vi naturligvis også arrangerer.

Vi har maskiner, der har kapacitet til at foretage en maskintransport på op til 95 tons. Vi transporterer alle former for maskinanlæg og entreprenørmaskiner, så du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan lave en aftale.​

En komplet aftale fra bestilling af maskintransport til levering

Når du vælger os til at stå for transport af dine maskiner, så får du en god service, hvor alt er arrangeret direkte fra bestilling til levering. Vi kan sørge for at indhente alle de nødvendige tilladelser, og vi har alt det nødvendige materiale, der gør at du blot kan læne dig tilbage og vente på din levering.

For at få mere information om vores arbejde med maskintransport eller for at få et uforpligtende tilbud er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 86 24 60 00 eller på mail: vognmandbomholt@c.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din næste transportopgave.

​Følg Vognmand Bomholt A/S på Facebook

På vores Facebook side, vil du løbende kunne følge med i vores dagligdag samt modtage de seneste nyheder og aktiviteter fra os.

Besøg os på​ Faceb​ook​

Firma

VOGNMAND BOMHOLT A/S

CVR: 75626517

Kontakt

Telefon: 86 24 60 00

E-mail: bomholt@bomholt.dk

✩ ✩ ✩ ✩ ✩
​Vurderet 4.3 / 5 stjerner på baggrund af mere end 7 anmeldelser på Google