Vognmand bomholt a/s

Velkommen til din foretrukne vognmand i Jylland og resten af Danmark. Vi er en transportvirksomhed, der bygger på faglighed, traditioner og god service.

Nej, de små bogstaver er med vilje

Mange studser over at vi skriver hele vores firmanavn med små bogstaver. Grunden til dette er at Niels Bomholt i sin iver glemte de store bogstaver ved selskabsregistreringen, men dette afspejler godt vores filosofi om at alle er lige.

Om din vognmand

Virksomheden blev etableret helt tilbage i 1938, og vi har udført alverdens transportarbejde lige siden.

vognmand bomholt a/s er en familievirksomhed, der går meget op i kundetilfredshed og god service. Vi har mange faste kunder, som vi har arbejdet for igennem flere generationer, men vi er altid åbne for at tage imod nye opgaver.​

Hvilke opgaver varetager vi?

Som din vognmand i Danmark varetager vi mere eller mindre alle former for transport. Vi kan stå for normale leverancer og afhentninger, men vi arbejder også meget med special- og særtransport. Vi råder over en masse moderne materiel, der kan medtage både tungt, langt, bredt, højt og farligt gods.


Vi arbejder også meget med kran og kan hjælpe dig med diverse løfte opgaver inden for kranarbejde. Som erfaren vognmand har vi også materiel til at foretage maskintransport.


Uanset hvilken form for transport du er interesseret i, så vil du hos os blive mødt af erfarne medarbejdere, der vil gøre alt for at opnå den bedste løsning på din opgave. Når du vælger os til dit transportarbejde, sørger vi altid for at indhente alle de nødvendige tilladelser, godkendelser, og vi sørger også for følgebiler, hvis dette er nødvendigt.


For mere information om vores arbejde eller for et uforpligtende tilbud kan du altid kontakte os på tlf.: 86 24 60 00 eller på mail: vognmandbomholt@c.dk.

​Følg Vognmand Bomholt A/S på Facebook

På vores Facebook side, vil du løbende kunne følge med i vores dagligdag samt modtage de seneste nyheder og aktiviteter fra os.

Besøg os på​ Faceb​ook​

Firma

VOGNMAND BOMHOLT A/S

CVR: 75626517

Kontakt

Telefon: 86 24 60 00

E-mail: vognmandbomholt@c.dk