Særtransport i alle størrelser

Ved Vognmand Bomholt A/S er vi eksperter i særtransport. Vi kan stå for specialtransporter i rigtig mange forskellige afskygninger, og vi kører både for private, erhverv og offentlige institutioner.

Vi holder til i Jylland, men hvis du har brug for særtransport, kører vi gerne ud til afhentninger og leveringer i hele Danmark.

Vores arbejde i forbindelse med særtransport

Vi har mange års erfaring med transport af særlig karakter, og vi har blandt andet ADR-bevis, så vi kan transportere farligt gods. Vi råder også over blokvogne med en lasteevne på op til 120 ton, og vi har sættevogne op til 36 meter. Vi har desuden hjulsæt til byggekraner og kan altså hjælpe med næsten alt inden for særtransport.

Her er et overblik over de forskellige former for særtransport, som vi kan stå for:

  • Tungt gods
  • Langt gods
  • Farligt gods
  • Bredt gods

Vi har altså både udstyret og erfaringerne til at klare alle former for specialtransport, så du kan trygt anvende os, næste gang du skal have afhentet eller leveret specielt gods.

Kørsel af særtransporter i hele Europa

Ved Vognmand Bomholt A/S har vi alle de nødvendige tilladelser til at køre særtransport med specialgods i hele Europa. 

Har du altså brug for at få afhentet eller leveret noget i udlandet, så kan vi stå for det. Vi sørger for at arrangere alt det nødvendige papirarbejde, så du blot kan læne dig tilbage og vente på at få afhentet eller leveret de ønskede materialer via særtransport.

For at få mere information eller en aftale om særtransport med os kan du kontakte os på tlf.: 86 24 60 00​ eller på mail: vognmandbomholt@c.dk.​

​​

​Følg Vognmand Bomholt A/S på Facebook

På vores Facebook side, vil du løbende kunne følge med i vores dagligdag samt modtage de seneste nyheder og aktiviteter fra os.

Besøg os på​ Faceb​ook​

Firma

VOGNMAND BOMHOLT A/S

CVR: 75626517

Kontakt

Telefon: 86 24 60 00

E-mail: vognmandbomholt@c.dk

✩ ✩ ✩ ✩ ✩
​Vurderet 4.3 / 5 stjerner på baggrund af mere end 7 anmeldelser på Google