Specialtransport tilbydes

Ved Vognmand Bomholt A/S har vi hjulpet private, erhverv og offentlige institutioner med specialtransport, og vi vil også gerne hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring inden for specialtransport. Med vores dygtige og imødekommende medarbejdere og vores brede udvalg af maskiner er du sikker på at få en effektiv og professionel afhentning eller levering af specialgods, hvis du vælger os som din vognmand.

Afhentning og levering af specielt gods i hele Europa

Når du vælger os som din vognmand i forbindelse med specialtransport, så får du et færdigt resultat, hvor alt er arrangeret lige fra bestillingen til leveringen. Vi har alle de rette maskiner, der gør, at du kan få transporteret alt lige fra farligt og tungt gods til bredt og langt gods, som ikke kan transporteres på normal vis.

Vi sørger altid for at indhente alle de nødvendige tilladelser og godkendelser, så du ikke behøver at bekymre dig om noget som helst, når du anvender os.

Vi holder til i Jylland, men vi kan stå for specialtransport i hele Danmark og i resten af EU, hvis dette skulle ønskes.​

Få et tilbud på specialtransport

Vi kan hjælpe med afhentninger og leveringer af alle former for specialgods, og vi hjælper også gerne til med transport af maskiner og andet til entreprenørarbejde.

Vi er altid villige til at give dig et uforpligtende tilbud, før du vælger at benytte os til din specialtransport, så du kan kontakte os på tlf.: 86 24 60 00 eller på mail: vognmandbomholt@c.dk, så kan du høre meget mere.

​Følg Vognmand Bomholt A/S på Facebook

På vores Facebook side, vil du løbende kunne følge med i vores dagligdag samt modtage de seneste nyheder og aktiviteter fra os.

Besøg os på​ Faceb​ook​

Firma

VOGNMAND BOMHOLT A/S

CVR: 75626517

Kontakt

Telefon: 86 24 60 00

E-mail: bomholt@bomholt.dk

✩ ✩ ✩ ✩ ✩
​Vurderet 4.3 / 5 stjerner på baggrund af mere end 7 anmeldelser på Google