Følgebiler​ & tilladelser

Til særtransporter kræves ofte at transporten ledsages af en eller flere følgebiler. Vi har selv både biler og STA* uddannet mandskab til rådighed for vores transporter, men udlejer også disse til andre transportører, hvis de skulle få brug for det.​

Ansøgning om tilladelser til udførelse af særtransporter, samt opstilling af kraner mm. varetager vi, for så vidt muligt, også selv. Samtidig tilbyder vi at lave ansøgninger for andre transportører, gældende i både Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, og Holland.

​*STA (Sær-Transport Assistent) uddannet mandskab blev indføjet i bekendtgørelsen om særtransport, ved revisionen af denne i 2016.

Hvor der før har været en del tvivl om hvorvidt føreren af følgebilers pligter og rettigheder blev der her fastsat, at såfremt en særtransport kræver at man skal afspærre vejbaner, eller dirigere trafikken, så skal man have gennemført og bestået en STA uddannelse.

​Følg Vognmand Bomholt A/S på Facebook

På vores Facebook side, vil du løbende kunne følge med i vores dagligdag samt modtage de seneste nyheder og aktiviteter fra os.

Besøg os på​ Faceb​ook​

Firma

VOGNMAND BOMHOLT A/S

CVR: 75626517

Kontakt

Telefon: 86 24 60 00

E-mail: vognmandbomholt@c.dk